We waren super tevreden van de service van jouw medewerker afgelopen zaterdag! Maar ik heb zijn naam niet gevraagd. Super leuk om op zo’n manier te kunnen verhuizen. Héél vriendelijk & spontaan, héél hulpvaardig, écht top!
-------
Langs deze weg wil ik jullie team toch nog eens bedanken voor het uitstekende werk dat werd geleverd ! Een zeer tevreden klant.
-------
Nogmaals dank. Donderdag is alles heel vlot verlopen. Wij vonden hier vandaag nog een schroevendraaier die is achtergebleven. Ik breng hem deze week eens binnen.
-------
We zijn ondertussen goed verhuisd! Ik wou jou en je werknemers bedanken voor de professionele aanpak en de vlotheid waarmee onze verhuis is verlopen! We waren vooral onder de indruk van het feit dat je mannen constant doorwerkten en
we in enkele uren volledig verhuisd waren, heel sympathieke gasten trouwens. We zullen je zeker aanraden bij vrienden en kennissen mochten die verhuishulp nodig hebben.
-------
Verhuis vlot verlopen.
Bedankt voor de goede service.
-------
We zijn ondertussen goed geïnstalleerd en ik wou nu even de tijd nemen om jullie te bedanken. De verhuisploeg, onder deskundige leiding van Gizmo heeft vlot en keurig werk geleverd en waren heel aangenaam en behulpzaam!
-------
Alweer met glans verlopen!
Merci Arnaud!
Vooreerst wil ik u en uw firma bedanken voor mijn verhuis. Bedankt voor het vlotte verloop en de puike service. Alsook mijn dank aan uw 2 trouwe medewerkers Andy en Rudy. Ook zij hebben weer het beste van zichzelf gegeven. Zij kennen hun job dan ook tenvolle. Zij zijn echt van goudwaarde voor uw firma. Alvast nogmaals dank en tot de volgende -------
Via deze willen we jullie hartelijk danken voor de fijne en vlotte samenwerking!
Samen hebben we er een topevent van gemaakt!
-------
Wij willen je bedanken voor de professionele aanpak tijdens onze verhuis. Een dikke pluim voor het ganse team die zéér vriendelijk, beleefd en héél goed gewerkt hebben!!!! Wij geven het door aan vrienden en kennissen!
-------
Ik wou jullie graag nog even bedanken voor de goede verhuis, we waren heel tevreden van jullie werk. Misschien tot een volgende verhuis :-).
-------
Ik houd eraan om u nog eens extra te bedanken voor de prachtige dienstverlening die u ons hebt geschonken vorige vrijdag. Alles is perfect verlopen We zullen niet nalaten u aan te prijzen bij mensen die een verhuizer nodig hebben..
-------
Hierbij wil ik jullie bedanken voor de vlotte verhuis van mijn moeder! We zijn heel erg tevreden en willen de verhuisjongens Angelo, Sven en Pieter-Jan nog eens extra in de bloemetjes zetten. Bedankt jongens !!!!!!!!!!!!!!!=